Medijska konferenca v Celju – 20.5.2014

MEDIJSKA – Branko Vivod, atletska legenda in kandidat za evropskega poslanca na naši kandidatni listi

Dobimo se v torek, 20. maja 2014 s pričetkom ob 12.00 uri v prostorih Kvartirne hiše v Gosposki ulici 3 v CELJU.

Z nami bo tudi predsednik Zelenih Slovenije in nosilec naše kandidatne liste na volitvah v Evropski parlament, g. Vlado Čuš. Predstavil bo stališče do odstopa slovenske vlade ter kaj mora odstopljena slovenska vlada in sedanji parlament še storiti, da ne ogrozi evropskih projektov gospodarskega, okoljskega in družbenega okrevanja Slovenije.

Atletska legenda Branko Vivod je pred več kot pol stoletja (l. 1963) kot prvi Slovenec preskočil dva metra. Je gotovo ena najprepoznavnejših športnih ikon kraja ob Savinji. Minuli četrtek je proslavil okroglih 70 let in ob tej priložnosti je izšla tudi poštna znamka s podobo njegovega skoka. Njemu v čast je postavljena tudi razstava v Kvartirni hiši. Vivod je veliki vzornik mladih atletov in športnikov nasploh. Še zmeraj redno zahaja na atletski stadion, kjer bogate izkušnje in znanje rad deli z najmlajšimi ter jih spodbuja in uči.

Naš program in aktualne dogodke iz našega delovanja lahko spremljate na spletni strani www.zeleni.si, kjer se lahko naročite tudi na redno prejemanje novic.