V življenju postavimo več mostov in manj zidov !

Glas za Zelene Slovenije je glas za demokratično, odprto, strpno, razvito, izobraženo, zeleno in zdravo Slovenijo ter za pravično in sonaravno prihodnost vseh v danes ranljivi in razdeljeni Sloveniji.

V A B I L O

Medijska konferenca bo v sredo, 25.06. 2014 z začetkom ob 11.30 uri.

Jutri, 25. junija 2014 se bomo Zeleni Slovenije poklonili državnemu prazniku ob Dnevu državnosti. Dogodek bo v najstarejšem slovenskem mestu, na Ptuju. Ob tej priložnosti bomo ob 11.00 uri pri Elektro in računalniški šoli Ptuj, Vičava 1 (nekdanja vojašnica) položili venec pri spomeniku vsem, ki so se skozi našo zgodovino borili za Slovenijo. Ob 11.30 uri pa bosta na Mestnem trgu pred Mestno hišo na Ptuju, pri spominskem obeležju Manevrski strukturi narodne zaščite predsednik stranke g. Vlado Čuš in naš kandidat za kulturnega ministra g. Boris Andrej Mlakar podala izjavo za medije.

Ob tej priliki bomo razvili 7-metrski transparent s sporočilom Zelenih Slovenije vsem državljanom in državljankam Slovenije, saj smo soodgovorni za usodo naše države!

Pridružite se nam.

Lep zeleni pozdrav,

Generalna sekretarka ZS:                                                                                 Predsednik Zelenih Slovenije:
Majda Tomšič                                                                                                      Vlado Čuš

Priloga
V ŽIVLJENJU POSTAVIMO VEČ MOSTOV IN MANJ ZIDOV – medijska Ptuj, 25.6.2014