Voščimo vam zdravo, srečno, uspešno in zeleno leto 2022

01. 01. 2022

Spoštovani člani, podporniki in simpatizerji Zelenih Slovenije!

Za nami je zelo zahtevno in izzivov polno leto 2021. Virus se je zarezal v vsako poro našega življenja, močno ga je omejil, a je hkrati okrepil naše dojemanje vrednot, ljudi, ki jih imamo radi in narave, h kateri se vedno pogosteje vračamo.

Za našo stranko je bilo leto 2021 uspešno; dosegli smo pomembne premike v številnih lokalnih okoljih, prek mestnih in občinskih svetnikov, hkrati pa je leto zaznamovalo tudi moje imenovanje na mesto državnega sekretarja na MGRT. Sam verjamem, da lahko spremembe delaš le, če si na položaju izvršne veje oblasti in zato sem ta izziv tudi sprejel. Tako sam, kot tudi stranka Zelenih Slovenije dokazujemo, da lahko sodelujemo z vsemi in trdno verjamem v to, da je to edina prava pot tudi v prihodnosti.

Veselimo se leta 2022. Prineslo bo nove izzive, tako na zdravstvenem, družbenem in okoljskem področju, bo to tudi leto volitev. Volitev, na katerih lahko tudi z vašo podporo spremenimo življenja vseh Slovencev na boljše. Verjamem in želim si, da bo prihajajoče leto predvsem leto spoštovanja. Spoštovanja do nas samih, do svojih najdražjih, do naše celotne družbe.

Vesel in nepozaben skok v novo leto vam želim.

Hvala, da ste z nami!

Kontaktni podatki

Zeleni Slovenije
Mestni trg 4, 2250 Ptuj

e-pošta: zeleni@zeleni.si

Želim sodelovati

Včlani se

Povezave

Sledi nam na omrežjih

Copyright 2022 © Zeleni Slovenije. Vse pravice pridržane.
crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram